THROWBACK VIDEO: Huybrechts en Nicholson clashen in World Cup-klassieker

Dit weekend staat de tiende editie van de World Cup of Darts op het programma. In aanloop naar dit toernooi blikt Dartsnieuws terug op opmerkelijke gebeurtenissen in de historie van dit evenement.

Één van de opmerkelijkste confrontaties ooit op de World Cup of Darts is die tussen Australië en België in 2015 met Kim Huybrechts en Paul Nicholson in de hoofdrol.

Zelden hing er zo'n vijandelijke sfeer op het podium. Het begon al met de single tussen Huybrechs en Nicholson, waarbij beide spelers zich niet inhielden bij het vieren van de legs.

Vervolgens stonden de twee kemphanen wederom tegenover elkaar in de beslissende koppelpartij. Ook daar ging het niet heel vriendelijk aantoe, want een gebaar langs de keel van Nicholson werd even later gevolgd door eenzelfde gebaar van zowel Ronny als Kim Huybrechts. De zege ging uiteindelijk naar België, nadat Ronny met een 86 finish op de bullseye voor het beslissende punt zorgde.

Inmiddels kunnen Huybrechts en Nicholson weer goed met elkaar overweg. Samen keken ze begin dit jaar nog terug op hun clash tijdens dit toernooi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties