Twee debutanten in de Premier League Darts 2021, één deelnemer ontbreekt nog

De PDC heeft negen van de tien deelnemers aan de Premier League Darts 2021 bekendgemaakt. De tiende deelnemer wordt pas na de Masters bekendgemaakt. Bovendien wordt de start van de competitie uitgesteld, naar vermoedelijk april.

De top vier van de wereldranglijst - bestaande uit Gerwyn Price, Michael van Gerwen, Peter Wright en Rob Cross - kreeg automatisch een uitnodiging.

Vervolgens zijn er wildcards uitgedeeld aan titelverdediger Glen Durrant, World Matchplay-kampioen Dimitri van den Bergh, Grand Slam-kampioen Jose de Sousa, Premier League-finalist Nathan Aspinall en tweevoudig wereldkampioen Gary Anderson. Voor Van den Bergh en De Sousa wordt het hun debuut in de Premier League Darts.

Eerder werd duidelijk dat de PDC dit jaar weer met tien vaste spelers een competitie wilde afwerken. Het concept met negen verschillende Contenders keert na twee edities niet meer terug.

De Premier League Darts zou in februari starten, maar door onduidelijk rondom corona-maatregelen wordt de start uitgesteld. De PDC hoopt rond Pasen (begin april) te beginnen met de prestigieuze competitie.

Twee debutanten in de Premier League Darts 2021, één deelnemer ontbreekt nog

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen