UK Open en Players Championship Finals drie jaar langer in Minehead

De PDC en Butlins zijn een nieuwe afspraak overeengekomen over de organisatie van de UK Open en Players Championship Finals. Deze twee evenementen worden sowieso tot en met 2020 in Butlin's Minehead Resort gehouden.

De locatie in het Engelse Somerset is sinds 2012 gastheer van PDC -toernooien. De Players Championship Finals worden sinds 2012 afgewerkt op het vakantiepark in Minehead.

Een jaar later werd eenmalig een Euro Tour-toernooi in de Engelse kustplaats gespeeld. Die verdween in 2014, maar daar kwam de UK Open voor terug. Jaarlijks worden er paar jaar dus twee grote televisietoernooien op deze locatie gespeeld.

De UK Open worden van 2 tot en met 4 maart gespeeld. In totaal doen er 128 spelers mee aan de 'FA Cup of Darts'. Via de Pro Tour doen 96 Tour Card-houders mee, de overige 32 plekken gaan naar de zogeheten Rileys Amateur Qualifiers.

Eind november staan de Players Championship Finals op het programma. De 64 beste vloerspelers van het seizoen doen aan het laatste toernooi voorafgaand aan het WK Darts 2019 mee.

Doe mee aan het Premier League Darts Spel 2018. Maak voor maar 5 euro kans op een 1e prijs van 88 euro en een minimale prijzenpot van 500 euro!

Lees meer over:
PDC UK Open

Plaats reactie

666

0 reacties