Van Barneveld voelt zich opnieuw niet goed en geeft op tijdens PDC Super Series

Raymond van Barneveld heeft maandag opgegeven tijdens de derde dag van de PDC Super Series 3 in het Duitse Niedernhausen. Volgens de PDC voelde Barney zich niet lekker.

De 54-jarige Hagenaar was het elfde Players Championship-toernooi nog goed begonnen met een 6-1 overwinning op Steve Brown. Van Barneveld had in de tweede ronde moeten aantreden tegen Krzysztof Ratajski, maar de Pool heeft nu een walk-over gekregen naar de derde ronde.

Een maand geleden tijdens de PDC Super Series 2 in Milton Keynes was Van Barneveld flauw gevallen tijdens het schrijven (noteren van scores) van een andere partij. De vijfvoudig wereldkampioen werd toen geruime tijd ter plekke behandeld, waardoor het toernooi enige tijd was stilgelegd. Aanvullend onderzoek bracht destijds geen hartproblemen aan het licht en Barney gaf later aan dat hij mogelijk flauwgevallen omdat hij een aantal stressvolle dagen achter de rug had.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties