Van Barneveld plaatst zich voor tweede ronde op European Darts Grand Prix

Raymond van Barneveld is vrijdagavond ten koste van Liam Maendl-Lawrence doorgedrongen tot de tweede ronde van de European Darts Grand Prix in Sindelfingen.

De Hagenaar moest even op gang komen, maar wist overtuigend terug te komen van een 1-3 achterstand. Via een 15-darter en een 79 finish maakte Van Barneveld 3-3, om vervolgens met een 13-darter de voorsprong te pakken.

Daarna wierp de vijfvoudig wereldkampioen een 100 check-out terwijl zijn Duitse opponent op tops stond te wachten. Van Barneveld klaarde de klus vervolgens in zijn eigen leg met een 14-darter, waardoor hij het in de tweede ronde opneemt tegen Andrew Gilding.

Chris Dobey en Steve Beaton wisten eveneens door te stoten tot de laatste 32 van het Euro Tour-toernooi in Sindelfingen. Dobey rekende af met Graham Hall (6-4), terwijl Beaton na een beslissende leg Ricardo Pietreczko (6-5) opzij zette.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties