Van den Bergh door het dolle heen na overwinning op EK Darts: 'Ik had iets van wooow, yes'

Dimitri van den Bergh startte zijn deelname aan het EK Darts 2022 vrijdagavond met een keurige 6-2 overwinning op Daryl Gurney. 'The Dreammaker' leverde hierbij een sterke wedstrijd af.

“Ik heb hier net gevraagd wat mijn gemiddelde was en ze zeiden dat het 101 was. Ik had iets van wooow, yes!”, sprak een gelukkige Van den Bergh na afloop tegen Online Darts.

“Dat is mijn eerste keer boven de 100 met mijn nieuwe pijlen. Ik ben door het dolle heen, dit is ook een klinkende zege. Blijkbaar mijn eerste ooit op het EK. Alleen maar positieve gedachten.''

Het toernooi in Dortmund is één van de majors in aanloop naar het WK Darts, dat in december begint. Ook de ogen van Van den Bergh zijn alvast op 'Ally Pally' gericht.

''Ik ben me aan het klaarstomen voor het WK. De andere wedstrijden zie ik als voorbereiding, maar dat wil niet zeggen dat ik niet wil winnen. Iedere wedstrijd zet ik mij voor de volle 100 procent in.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties