Van den Bergh droomt van Premier League in België: ''Misschien volgend jaar''

Deze week werd de nieuwe dartskalender voor 2024 bekendgemaakt door de PDC en daaruit bleek dat België een extra Euro Tour-toernooi heeft gekregen.

Bij onze zuiderburen wordt al enkele jaren een Euro Tour-toernooi in Wieze gespeeld. In 2024 staat er ook een evenement in Antwerpen op de planning. Het is wellicht een opmaat naar een Premier League-avond in de toekomst.

Van den Bergh zou dolgraag eens voor zijn eigen Belgische publiek een speelronde van de Premier League Darts afwerken, zo geeft hij aan in een interview met Betting Sites.

''De sport is zich razendsnel aan het ontwikkelen in België. Veel mensen volgen het hele jaar door alle verrichtingen. Sommige fans reizen zelfs af naar België om daar de sfeer te proeven. Het zou ongelooflijk zijn om een Premier League-evenement in België te hebben en ik zie de kansen op dit moment alleen maar toenemen. Misschien volgend jaar...'', aldus Van den Bergh.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties