Van den Bergh geraakt door persoonlijk bericht van Taylor: 'Dat was fantastisch'

Dimitri van den Bergh schreef afgelopen weekend de Dutch Darts Masters op zijn naam in de Ziggo Dome in Amsterdam. In de finale versloeg hij Dirk van Duijvenbode met 8-2.

Het was voor Van den Bergh zijn tweede World Series-titel op rij, want eerder deze maand pakte 'The Dreammaker' ook al de eindzege bij de Nordic Darts Masters in Kopenhagen.

De Belg werd na Gary Anderson, Michael van Gerwen en Phil Taylor pas de vierde speler die twee World Series-toernooien op rij heeft gewonnen. ''En nu staat Dimitri van den Bergh ook op dat lijstje. Dat is geweldig'', jubelde de voormalig jeugdwereldkampioen tegen Online Darts.

Van den Bergh vertelde vervolgens dat hij van Taylor een berichtje had gekregen na zijn titel op de Nordic Darts Masters.

''Enorm bedankt Meneer Taylor. Phil Taylor, jij stuurde mij een berichtje nadat ik had gewonnen in Denemarken. Nogmaals bedankt. Dat zo'n speler, een legende, naar mij stuurt 'goed gedaan jongen', toen had ik iets van 'wow, ik heb een persoonlijk bericht gekregen van Phil Taylor'. Dat was fantastisch. Ik ben trots dat ik onderdeel mag uitmaken van dit elitegroepje.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties