Van den Bergh maakt overstap naar Target Darts

Dimitri van den Bergh is woensdag aangekondigd als de nieuwe aanwinst van Target Darts. Hij komt in een team terecht met onder meer Phil Taylor, Raymond van Barneveld, Rob Cross en Adrian Lewis.

De overstap van 'The Dreammaker' hing al enige tijd in de lucht. Eind augustus maakte Unicorn bekend de samenwerking met de Belg te hebben beëindigd. Vervolgens kondigde Target aan op 7 september een nieuwe speler te presenteren.

Target is geen onbekende fabrikant voor de tweevoudig jeugdwereldkampioen. De eerste dartpijlen die Van den Bergh als kind oppakte waren gemaakt door Target, en ook tijdens zijn jeugdcarrière wierp de Antwerpenaar met Target-dartpijlen.

Van den Bergh twijfelde dan ook niet toen Target concreet voor hem werd. ''Het is alsof ik hier een lolly krijg, alsof ik een klein kind ben! Dit is geweldig, dit is wat je wilt'', zo laat Van den Bergh weten in het persbericht.

Lees meer over:
PDC Dimitri van den Bergh

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen