Van den Bergh na tweede World Series-triomf op rij: 'Mijn dromen komen uit, hard werken wordt beloond'

Dimitri Van den Bergh won afgelopen weekend de Dutch Darts Masters. Het was voor The Dreammaker de tweede opeenvolgende zege op de World Series.

Van den Bergh is na Phil Taylor, Gary Anderson en Michael van Gerwen pas de derde speler die erin slaagt om twee World Series-toernooien na elkaar te winnen. "Je kunt me nu toevoegen. Ik maak deel uit van deze elitegroep", zegt Van den Bergh. "Dit is ongelooflijk en ik wil nog meer bereiken. Records zijn leuk, maar ik heb de trofee gewonnen en dat is waarvoor ik hier kwam."

"Mijn dromen komen uit, hard werken wordt beloond. Ik ben erg trots. Ik wil nu al het volgende toernooi spelen. Ik wil deze vorm doorzetten en zo veel mogelijk winnen", vervolgt de 27-jarige Belg.

Premier League

Van den Bergh mikt vooral op succes op de World Matchplay midden volgende maand, een toernooi dat hij in 2020 wist te winnen en waar hij vorig jaar de finale verloor tegen Peter Wright. "Ik wil dolgraag opnieuw dat toernooi winnen. Het kan er ook voor zorgen dat ik volgend jaar opnieuw word uitgenodigd voor de Premier League. Je moet je daarvoor laten zien in de grootste toernooien. Je moet majors winnen, dat is wat je in de Premier League brengt. Ik heb de Premier League echt gemist dit jaar en wil er dolgraag terugkeren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen