Van den Bergh over negendarter op Grand Slam of Darts 2018: 'Mijn familie had het voorspeld'

Zaterdag gaat in Wolverhampton de Grand Slam of Darts van start. Dimitri Van den Bergh zal er dit jaar niet aanwezig zijn.

Van den Bergh houdt nochtans goede herinneringen over aan de Grand Slam of Darts. In 2018 gooide hij in zijn tweederondepartij tegen Stephen Bunting een negendarter. "Ik weet nog dat ik bij mijn eerste 180'er meteen aan een negendarter dacht, nu zou dat anders zijn en zou ik gewoon tevreden zijn met de goede start van een leg. Bij die tweede 180-score ging het publiek al helemaal uit zijn dak, er hing gewoon magie in de zaal. Mijn laatste pijl gooide ik toen puur op adrenaline en gelukkig ging hij erin", lacht The Dreammaker.

Familie

"Maar nog belangrijker dan de negendarter was dat ik de worp van Bunting brak en zo op een 9-6 voorsprong kwam", vervolgt de 28-jarige Belg. "Achteraf zei mijn familie dat ze de negendarter hadden voorspeld na de eerste drie pijlen. Ze hadden een gevoel dat het zou lukken. Het is uiteraard geweldig om zo'n magisch moment te kunnen delen met familie en vrienden in de zaal."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen