Van den Bergh vol vertrouwen richting World Series of Darts Finals: 'In de twee toernooien die ik won maakte niemand kans tegen me

Van 19 tot 20 augustus vond in het Australische Wollongong het New South Wales Darts Masters-toernooi plaats, onderdeel van de World Series. Dimitri Van den Bergh was van de partij en hield het niet bij alleen darten.

Van den Bergh bezocht samen met zijn gezin een lokale dierentuin. "Het is geweldig om al deze dieren hier te zien rondlopen, uiteraard zie je hier ook verschillende dieren die je in Europa niet tegenkomt. Voor mij is het belangrijk om een goed evenwicht te vinden tussen plezier en darten. Daarom is het zo leuk dat mijn gezin er hier ook bij is", zegt de 28-jarige Belg.

Geweldige ervaring

The Dreammaker won dit jaar twee van de vijf toernooien in de World Series en eindigde ook als eerste in de eindstand. Volgend weekend worden de World Series of Darts Finals gespeeld. "Het was al een geweldige ervaring om twee toernooien te winnen. Zeker de manier waarop! Ik wil niet arrogant klinken, maar op die twee toernooien (Nordic Darts Masters en Dutch Darts Masters) maakte niemand een kans tegen me, zo goed stond ik te spelen. Hopelijk kan ik volgend weekend de kroon op het werk zetten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties