Van der Voort en Van Barneveld ten koste van landgenoot naar tweede ronde op Players Championship Finals

Vincent van der Voort en Raymond van Barneveld zijn doorgedrongen tot de tweede ronde op de Players Championship Finals. Beide spelers wonnen in hun openingspartij van een landgenoot.

Van der Voort boekte een moeizame overwinning op Jelle Klaasen. In een partij waarin beide spelers veel pijlen op de dubbels misten werd het 6-4 voor de Noord-Hollander. Van Barneveld boekte een overtuigende 6-1 zege op Maik Kuivenhoven. De Hagenaar wierp een gemiddelde van 104 en een keurig finishpercentage van 50 procent. Barney speelt in de tweede ronde tegen Michael van Gerwen of Kevin Doets, terwijl Van der Voort het opneemt tegen Andy Boulton.

Gary Anderson haalde met een knappe comeback tegen Stephen Bunting de tweede ronde. De Schot stond na vier legs met 0-4 achter, maar won vervolgens met 6-5. Voormalig toernooiwinnaar Daryl Gurney toonde zich met 6-3 te sterk voor Alan Soutar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties