Van der Voort verliest van Williams, Beaton en Menzies door naar de volgende ronde in de German darts Grand Prix

Jim Williams, Steve Beaton en Cameron Menzies hebben zaterdagavond de tweede ronde bereikt van de German Darts Grand Prix in Munchen.

Williams zegevierde met 6-3 tegen Vincent van der Voort. De toeschouwers kregen aanvankelijk een knotsgekke wedstrijd voorgeschoteld want de eerste vier legs gingen allemaal tegen de darts in. Pas toen wist Williams zijn eigen leg te winnen en met 3-2 de eerste voorsprong van de wedstrijd te nemen.

Van der Voort maakte gelijk met een 164 hoge finish. Maar dit was de laatste leg die de Nederlander kon winnen. Williams volgde met een 15-dart break en sleepte de winst binnen.

Cameron Menzies schakelde Daryl Gurney uit met 6-4. Bij 3-2 brak de Schot de leg van zijn tegenstander. Maar Superchin wist de break terug te pakken in de negende leg nadat Cammy twee matchdarts miste. Maar in plaats van de break te bevestigen en de decider te forceren, keek de Noord-Ier toe hoe Menzies opnieuw brak en de winst pakte op dubbel 14.

In de tweede ronde treft Menzies Nathan Aspinall, Williams is bij de laatste 32 de tegenstander van Martin Schindler.

Steve Beaton versloeg Simon Whitlock met 6-5 in een gelijk opgaande partij. Hij staat zondag tegenover de 16e geplaatste Jose de Sousa.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties