Van der Voort verrast Cross, Van Duijvenbode, Noppert en Mol ook naar tweede ronde Players Championship 26

Vincent van der Voort heeft in Barnsley met een mooie overwinning op Rob Cross de tweede ronde gehaald van het 26ste Players Championship-toernooi.

Nadat de eerste zes legs netjes verdeeld waren tussen Van der Voort en Cross, wist de Engelsman nauwelijks nog hoge scores te noteren. Dat ging de Nederlander beter af en Van der Voort won vervolgens met 6-3.

Damian Mol zorgde eveneens voor een stunt door Krzysztof Ratajski met 6-4 uit te schakelen. Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert plaatsten zich ook al voor de tweede ronde. Zij zegevierden tegen respectievelijk Scott Marsh (6-3) en Jason Heaver (6-5).

Naast Ratajski en Cross werden ook José de Sousa, Peter Wright, Martin Schindler, Dave Chisnall, Dimitri van den Bergh en Joe Cullen al in de eerste ronde uitgeschakeld. Hetzelfde gold ook voor de Nederlander Niels Zonneveld, die met 6-0 klop kreeg van Damon Heta. Christian Kist ging met 6-4 onderuit tegen een sterk spelende Gerwyn Price.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties