Van der Voort vierde Nederlander bij laatste 32 op Czech Darts Open met zege op Nentjes

Vincent van der Voort heeft ten koste van landgenoot Geert Nentjes de tweede ronde bereikt op de Czech Darts Open in Praag.

De Noord-Hollander kwam in de derde leg een break voor met een 17-darter en wierp daarna een 90 finish in zijn eigen leg. Van der Voort gooide vervolgens een 76 check-out in de zevende leg om een tweede break te pakken. Daarna klaarde Fast Vinnie de klus in zijn eigen leg met een 16-darter. Van der Voort speelt zaterdagavond bij de laatste 32 tegen Martin Schindler.

Eerder op de dag had Martijn Kleermaker de tweede ronde gehaald met een 6-4 overwinning op Sebastian Bialecki. Hij treft José de Sousa in volgende partij. Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode stromen het toernooi vanaf de tweede ronde in en staan tegenover respectievelijk Vitezslav Sedlak en Karel Sedlacek. Laatsgenoemde schakelde Gabriel Clemens uit met 6-3. Verder haalde ook Adrian Lewis de laatste 32 na een 6-3 zege op Ted Evetts.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties