Van der Voort waarschuwt: "Van Duijvenbode zit dichtbij Premier League-selectie, maar uiteindelijk moet het pas in december gebeuren"

Dirk van Duijvenbode werd begin dit jaar genoemd als één van de kanshebbers om te worden uitgenodigd voor de Premier League Darts. Uiteindelijk besliste de PDC om dat niet te doen.

Van Duijvenbode maakte dit jaar al indruk met het winnen van drie Players Championships. "Dirk is zeker geschikt voor de Premier League", zegt dartscommentator Jacques Nieuwlaat bij Viaplay.

"Hij gooit snel en is een échte entertainer. Alleen zal hij meer op tv-toernooien moeten presteren om uitgenodigd te worden voor de Premier League. Maar hij zit er wel dichtbij momenteel."

Te vroeg

"Nu al praten over een selectie voor de Premier League van volgend jaar is nog wat te vroeg", zegt collega-darter Vincent van der Voort. "We hebben dat vorig jaar ook gezien met Danny Noppert, die won in maart het UK Open, maar misliep uiteindelijk ook een selectie. Uiteindelijk moet het in december gebeuren, dan moet je er echt staan op het WK."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties