Van der Voort werd vroeger op eerste dag al ontslagen bij supermarkt: ''Jij bent niet geschikt voor ons''

In een interview met De Telegraaf heeft Vincent van der Voort een bijzonder verhaal uit te doeken gedaan over een kortstondig dienstverband bij een supermarkt.

De krant vroeg de darter uit Purmerend naar zijn beroep voordat hij profdarter werd. Van der Voort vertelde dat hij enkel een bijbaantje heeft gehad bij de Albert Heijn, maar 'The Dutch Destroyer' kwam echter niet verder dan één werkdag.

Zo was Van der Voort op zijn eerste werkdag aan het vakkenvullen, tot er een man in een pak op hem afliep. ''Die zei dat het ook met twee handen kan. Toen zei ik: als jij het beter kan, moet je het lekker zelf doen'', zo begon Van der Voort zijn anekdote.

Die opmerking kostte hem meteen zijn baan. ''Moest ik ineens op het kantoor komen. Bleek het een of andere rayondirecteur te zijn geweest. ’Jij bent niet geschikt voor ons’, kreeg ik te horen. Nou, dat was ’t. Meteen een succes'', aldus Van der Voort op cynische toon.

Lees meer over:
PDC Vincent van der Voort

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties