Van der Voort wijzigt niets aan trainingsschema richting WK: "Heeft geen enkel nut om nu plots veel meer te gaan trainen"

Vincent van der Voort begint aan het komende PDC-WK als 28e reekshoofd. Voor de 46-jarige Nederlander wordt het zijn 22e deelname aan een WK.

Van der Voort is vrijgesteld in de eerste ronde en treft daarna de winnaar van het duel tussen Cameron Menzies en Diogo Portela. "Tegen Menzies heb ik één keer eerder gespeeld, toen verloor ik met 6-5. Hij is zo'n speler die de ene dag fantastisch gooit en de andere dag echt helemaal niets. Indien hij zo'n slechte dag heeft tegen mij is het prima", lacht Van der Voort tegenover Viaplay.

Zelfde trainingsritme

In aanloop naar het WK wijzigt Van der Voort niet al teveel. "Ik behoud hetzelfde trainingsschema als door het jaar heen. Ik geloof immers niet dat het helpt om nu plots veel meer te gaan trainen. Daarnaast moet ik vooral fit en gezond blijven, zo doe ik regelmatig fysiotherapie."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties