Van Duijvenbode delft onderspit tegen Dobey op Masters

Dirk van Duijvenbode is door Chris Dobey uitgeschakeld op de Masters. 'Aubergenius' verloor in de kwartfinales van de Masters met 10-5 van 'Hollywood'.

De Engelsman gaf vrijwel niets weg in zijn eigen legs. Met onder meer een 124 finish en een 15-darter pakte hij zijn eerste legs in de eerste sessie en kwam met 3-2 voor. Plots kwam Van Duijvenbode toch op voorsprong in de zevende leg na een 10-darter, maar dat was meteen de enige keer dat de Nederlander op voorsprong kwam.

Dobey sloeg direct terug met een 140 finish voor 4-4 en kwam via dubbel 8 opnieuw op voorsprong Daarna brak hij Van Duijvenbode opnieuw met een 12-darter, waardoor hij met een 6-4 voorsprong ging rusten. Van Duijvenbode wierp daarna nog een 125 check-out voor 5-7, maar miste vervolgens te veel dubbels om er nog een wedstrijd van te maken.

Van Duijvenbode liet vijf kansen op 6-8 onbenut en vervolgens ook twee kansen op 6-9. Dobey maakte het vervolgens af met zijn zesde matchdart via dubbel 5.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties