Van Duijvenbode kansloos voor groepswinst na nederlagen tegen Anderson en Huybrechts

Dirk van Duijvenbode is na twee van zijn drie wedstrijden tijdens de dertigste speelavond van de PDC Home Tour al kansloos voor de groepswinst.

De Westlander verloor in zijn openingswedstrijd met 5-1 van Gary Anderson . Daarna ging Van Duijvenbode met 5-3 onderuit tegen Kim Huybrechts . De Belg had daarvoor met 5-2 gewonnen van Dimitri van den Bergh.

Elke avond werken vier darters een poule af, waarbij elke wedstrijd over best of 9 legs wordt gespeeld. De poulefase duurt 32 dagen. Elke groepswinnaar gaat door naar de tweede fase van de competitie.

Spelers filmen hun wedstrijden met een webcam of een camera, waarvan de beelden worden doorgezet naar een stream. Op deze manier kunnen tegenstanders en fans controleren of de scores wel eerlijk worden doorgegeven.

Alle wedstrijden zijn gratis te zien via de streamingsdienst PDC TV. Hiervoor dient men wel een account aan te maken, maar hier zijn geen kosten aan verbonden. De uitzending begint dagelijks om 20:30 uur.

Daarnaast zijn alle tussenstanden te volgen via DartConnect. Via deze website zijn ook alle wedstrijdstatistieken terug te vinden.

Speelschema PDC Home Tour

Zaterdag 16 mei
Groep 30

Gary Anderson (89.69) 5-1 (91.03) Dirk van Duijvenbode
Dimitri van den Bergh (88.16) 2-5 (96.70) Kim Huybrechts
Dirk van Duijvenbode (92.14) 3-5 (90.10) Kim Huybrechts
Gary Anderson v Dimitri van den Bergh
Dimitri van den Bergh v Dirk van Duijvenbode
Kim Huybrechts v Gary Anderson

Plaats reactie

666

0 reacties