Van Duijvenbode komt met de schrik vrij tegen Puha: 'Dit was niet goed, maar uiteindelijk telt alleen de overwinning'

Dirk van Duijvenbode heeft zich met veel moeite geplaatst voor de tweede ronde van de World Series of Darts Finals. Aubergenius was in de openingsronde met 6-5 te sterk voor Haupai Puha.

"Dit was niet goed, maar de overwinning is het belangrijkste", opent Van Duijvenbode tegenover Online Darts. "Ik had de laatste weken wat problemen met mijn pols en kon niet altijd voluit trainen. Gelukkig gaat het stilaan beter, vandaag had ik er tijdens de wedstrijd weinig last van, maar het spookt wel door je hoofd."

De World Series of Darts Finals vinden plaats in Afas Live in Amsterdam. "Het is geweldig om voor je thuispubliek te mogen aantreden, hier speel je voor", zegt de 30-jarige Nederlander.

Anderson

In de volgende ronde wacht Gary Anderson. "Ook al haalt hij de laatste tijd geen geweldige resultaten, toch blijf het een fantastische speler. Hij heeft zoveel talent, ik zal een heel stuk beter moeten spelen dan vandaag om een kans te maken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties