Van Duijvenbode ook bovenaan met meeste 180-scores en 100+ finishes na tweede toernooizege

Dirk van Duijvenbode staat na zes Players Championship-toernooien bovenaan de Players Championship Order of Merit. 'Aubergenius' boekte afgelopen zondag alweer zijn tweede toernooizege van het seizoen.

Ook op de andere statistiekenlijstjes doet de Nederlander het uitstekend. Van Duijvenbode gooide tijdens de eerste zes Players Championship-toernooien met afstand de meeste 180-scores; namelijk 112 stuks. Luke Humphries volgt op gepaste afstand met 78, met daarachter Ross Smith met 72 maximale scores. Overigens staat ook de Belg Mike de Decker hoog in dit klassement. Hij wierp al zestig 180-scores, goed voor een vijfde plek.

De eerste plek in het klassement van de meeste 100+ finishes is eveneens in handen van Van Duijvenbode. Hij wierp al 24 keer een finish van 100 of hoger. Het hoogste gecombineerde Players Championship-gemiddelde behoort voorlopig toe aan Jonny Clayton. De Welshman gooide gemiddeld 99.31 punten per beurt tijdens zijn zes deelnames.

Lees meer over:
PDC Dirk van Duijvenbode

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties