Van Gerwen bevestigt terugkeer voor Dutch Darts Masters in Ziggo Dome

Michael van Gerwen doet later deze week gewoon mee aan de Dutch Darts Masters in de Ziggo Dome in Amsterdam, zo heeft hij bevestigd via Twitter.

De Brabander onderging op 14 juni, een dag na het winnen van de Premier League Darts, een operatie aan zijn rechterarm om zich te laten behandelen aan het Carpaal Tunnel Syndroom. Van Gerwen miste daardoor deelname aan de World Cup of Darts en er was twijfel of Mighty Mike het World Series-toernooi in Amsterdam zou halen. Aan die onzekerheid heeft Van Gerwen nu een einde gemaakt.

''Ik kijk er naar uit om dit weekend terug te keren in Amsterdam'', schrijft Van Gerwen. ''Ik heb vandaag een voorzichtige training doorstaan. Dank voor alle berichten over mijn operatie. Het is allemaal goed verlopen.''

De Dutch Darts Masters vinden plaats op 24 en 25 juni. Hierbij nemen acht spelers die uitgenodigd zijn door de PDC het op tegen acht Nederlandse topdarters. Het evenement wordt uitgezonden door toernooisponsor Viaplay.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties