Van Gerwen blikt vooruit op Kings of Darts: 'Het belangrijkste is dat iedereen een topavond heeft'

Michael van Gerwen is de grootste publiekstrekker tijdens de tweede editie van Kings of Darts, dat later deze maand plaatsvindt in Nederland.

Net als vorig jaar worden Den Bosch (24 januari), Enschede (26 januari) en Groningen (28 januari) bezocht voor drie demonstratie-avonden. Naast Van Gerwen zijn ook namen als Raymond van Barneveld, Gerwyn Price, Daryl Gurney, Vincent van der Voort en Fallon Sherrock te bewonderen tijdens Kings of Darts.

Van Gerwen was vorig jaar ook van de partij en genoot met volle teugen van de drie evenementen in Nederland. "Ik heb geen slecht woord gehoord over het evenement van vorig jaar en heb alleen maar positieve dingen gehoord en dat zegt natuurlijk al genoeg over hoe leuk het is'', vertelt de nummer één van de wereld in gesprek met Dartsnieuws.

"De demonstraties zijn van hoge kwaliteit, er is geen beter demonstratietoernooi in Nederland dan deze (Kings of Darts, red.). De evenementen bevatten ook veel entertainment, met bijvoorbeeld muziekband Crazy Piano's wat voor een erg leuke sfeer zorgt."

De 30-jarige Brabander kijkt vooral uit naar de avond in Den Bosch, waar hij op slechts vijf minuten rijafstand vandaan woont. "Den Bosch is voor mij mooi, want ik woon daar slechts vijf minuten vandaan. Maar ook in Groningen en Enschede heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad, daar doe je het uiteindelijk ook voor."

Een bezoek aan Kings of Darts is één van de weinige manieren om Van Gerwen en andere wereldtoppers in Nederland aan het werk te zien. Dat maakt het evenement volgens Mighty Mike ook extra speciaal.

"Zo vaak speel je ook niet voor eigen publiek, dus dat maakt het altijd bijzonder. De locaties zijn ook mooi en dat maakt het al met al een fantastisch evenement Het belangrijkste is dat iedereen een topavond heeft."

Van Gerwen blikt vooruit op Kings of Darts: 'Het belangrijkste is dat iedereen een topavond heeft'
Line-up Kings of Darts 2020

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen