Van Gerwen dankzij geweldige finish in laatste leg langs Wright; Aspinall na tien nederlagen eindelijk te sterk voor Van den Bergh

Michael van Gerwen en Nathan Aspinall zijn de eerste twee kwartfinalisten tijdens de achtste speelronde van de Premier League Darts in Newcastle.

Van Gerwen trok de winst na een laatste leg over de streep tegen Peter Wright. Wright kwam 4-2 en 5-4 achter tegen de Nederlander, maar de Schot kwam terug tot 5-5 dankzij wat slordigheden bij Van Gerwen. Wright mocht zelfs de laatste leg beginnen, maar stond na vijftien pijlen pas op 150. Van Gerwen stond op 150 na vier beurten, en wist deze check-out meteen uit te gooien.

Aspinall wist eindelijk weer eens een keer te winnen van Dimitri van den Bergh. De Belg had de laatste tien ontmoetingen met 'The Asp' gewonnen, maar ditmaal ging de overwinning met 6-5 naar de Engelsman. Hij neemt het later op de avond op tegen Van Gerwen in de halve finales.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties