Van Gerwen dé grote favoriet voor wereldtitel: ''Het zou de bekroning op een geweldig jaar zijn''

Na een imposante tweede seizoenshelft bestaat er bij veel kenners geen twijfel over dat Michael van Gerwen de grote favoriet is voor de wereldtitel op het WK Darts (15 december - 3 januari).

Darts-analisten Wayne Mardle en Mark Webster kozen resoluut voor de Nederlander, toen hen werd gevraagd naar hun titelfavoriet in Alexandra Palace. Van Gerwen is voor Mardle al geruime tijd de favoriet.

''Ik zeg al enkele weken hetzelfde. Daar is geen verandering in gekomen. Sterker nog, ik heb eerder alleen nog maar meer bevestiging gezien dat Michael van Gerwen zijn vierde wereldtitel gaat winnen.''

Hij staat al jaren aan de top van het darten, maar ik denk wel dat het aan hem knaagt dat de balans nog maar op drie wereldtitels staat. Ik denk ook dat Michael de grote favoriet is. Hij begint weer toernooien te winnen en heeft een geweldig jaar gehad. Het zou de bekroning van het seizoen zijn als Michael hem wint.

Lees meer over:
PDC Michael van Gerwen WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen