Van Gerwen dwingt clash met Van Barneveld af op Players Championship Finals

Michael van Gerwen is zijn eerste ronde op de Players Championship Finals vrij gemakkelijk doorgekomen. Mighty Mike versloeg landgenoot Kevin Doets met 6-3.

Van Gerwen, de titelverdediger in Minehead, kwam met finishes vanaf 129 en 92 op een 2-0 voorsprong en liep met een 82 check-out uit naar 5-1. Doets haalde nog iets van de achterstand af, alvorens Van Gerwen het duel besliste met een 113 finish.

De 32-jarige Vlijmenaar gaat het in de tweede ronde opnemen tegen Raymond van Barneveld. Het wordt de eerste clash tussen de twee Nederlandse dartsgiganten sinds Barney begin dit seizoen zijn comeback maakte op het PDC-circuit.

Titelfavoriet Gerwyn Price schaarde zich ook bij de laatste 32. Price kwam tegen Jason Lowe op een 1-3 achterstand, maar won vervolgens vijf legs op rij voor de winst. Luke Humphries versloeg Jason Heaver met 6-4, terwijl William O'Connor na een beslissende leg won van Chris Dobey.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties