Van Gerwen en Price kunnen zich in Rotterdam definitief plaatsen voor play-offs Premier League Darts

De eerste beslissingen kunnen donderdagavond vallen in de Premier League Darts. Tijdens de twaalfde van in totaal zestien speelrondes kunnen de eerste twee spelers zich definitief kwalificeren voor de play-offs.

Na zestien speelrondes doen de vier beste spelers van de competitiefase mee aan de play-offs in Londen. Donderdagavond is de twaalfde speelronde in Ahoy Rotterdam. Michael van Gerwen kan voor eigen publiek alvast zijn plek bij de laatste vier veiligstellen.

De Nederlander voert de ranglijst na elf speelrondes aan met 29 punten. Naaste achtervolger Gerwyn Price heeft 27 punten. Nummer drie Jonny Clayton volgt op ruime achterstand met achttien punten.

Spelers zijn bij 32 punten mathematisch zeker van een plek bij de play-offs. Van Gerwen moet in Rotterdam de finale halen om dat puntenaantal te bereiken. Price komt bij een weektitel op 32 punten en kan dan ook alvast zijn hotelkamer boeken in Londen, waar op 25 mei de finaleavond plaatsvindt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties