Van Gerwen opnieuw vroeg uitgeschakeld, Van Duijvenbode en Noppert overtuigend naar tweede ronde met hoge gemiddeldes

Michael van Gerwen is ook tijdens Players Championship 21 vroeg uitgeschakeld. 'Mighty Mike' verloor dinsdagmiddag in de eerste ronde met 6-4 van Graham Hall.

De Vlijmenaar had er al twee teleurstellende dagen opzitten in Barnsley. Zondag verloor hij in de tweede ronde van Mensur Suljovic, en op maandag was Graham Usher in de eerste ronde te sterk. Tegen Hall kwam Van Gerwen 5-1 achter, alvorens de nummer drie van de wereld nog terug wist te komen tot 5-4. Daarna haalde Hall de verrassende overwinning binnen.

Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode begonnen ijzersterk aan het 21ste Players Championship-toernooi van het seizoen. Noppert zegevierde met 6-0 tegen John O'Shea met een gemiddelde van 103.66. Van Duijvenbode wierp zelfds 104.47 gemiddeld en versloeg Dylan Slevin met 6-1.

Richard Veenstra plaatste zich ook knap voor de tweede ronde. Hij rekende af met Damon Heta (6-3). Jeffrey de Zwaan ging er hard af tegen Luke Humphries (6-1), terwijl Geert Nentjes zijn meerdere moest erkennen in Josh Rock (6-3).

Grote namen als Gerwyn Price, Joe Cullen, Rob Cross, Peter Wright en Michael Smith haalden ook de laatste 64, terwijl Dave Chisnall en Jonny Clayton de eerste schifting niet wisten te overleven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties