Van Gerwen vol zelfvertrouwen: "Als ik mijn beste niveau haal kan niemand me verslaan"

Michael van Gerwen won afgelopen weekend voor de zevende keer in zijn carrière de Players Championship Finals.

Van Gerwen blikt tevreden terug op de finale tegen Rob Cross. "Dit was een speciaal potje darts. Ik denk dat we allebei goed hebben gespeeld. "Ik wist een negendarter en een 170-finish te gooien toen het er toe deed, maar over het algemeen denk ik dat Rob een fenomenale wedstrijd speelde. Om deze trofee weer te winnen, voor de zevende keer, betekent veel voor me."

Trofee voor dochter

De 33-jarige Nederlander droeg de zege op aan zijn dochter. "Mijn dochter zat elke wedstrijd te kijken en zei 'Papa, kom je weer met een grote trofee naar huis?' Ik zei dat als ik de trofee weer win hij van jou wordt, dus daarom wilde ik hem winnen", aldus een emotionele Van Gerwen.

"Ik ben hier om toernooien te winnen. Ik hou van winnen en ik hou van spelen op het podium - om in een finale als deze iets extra's, iets speciaals neer te zetten, geeft me veel energie", vervolgt Mighty Mike. "Als mensen me willen verslaan, moeten ze goed spelen. Maar als ik mijn beste niveau haal, kunnen ze me niet verslaan en dat weten ze. Dat wil ik komende maand ook laten zien op het WK.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties