Van Gerwen waarschuwt concurrenten: 'Als ze grote toernooien willen winnen, zullen ze hun spel moeten verbeteren'

Michael van Gerwen was afgelopen zondag voor de zesde keer in zijn carrière de beste op de World Grand Prix. En als het aan de 33-jarige Nederlander ligt volgen er nog veel meer titels.

Van Gerwen blikt twee dagen later met veel voldoening terug op zijn World Grand Prix-titel. "Het was een zware wedstrijd, maar om deze trofee terug te hebben voelt geweldig. Ik was helemaal niet in paniek toen Nathan terugkeerde tot 4-3, ik denk dat als iemand het verdiende om deze wedstrijd te winnen ik het was, maar ik moest echt heel hard vechten. Deze overwinning betekent veel voor me en ik ben ongelooflijk trots op mezelf."

Mighty Mike zwaait ook nogmaals met lof richting zijn tegenstander. "Nathan worstelde met een zware blessure en ik denk dat hij een aanwinst is voor de sport. Hij vocht terug en ik denk dat dat het verschil is tussen een winnaar en een verliezer. Ik denk dat hij vanavond een winnaar was."

Nog meer succes

Van Gerwen kijkt de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. "Ik voel me comfortabel en zelfs in een 'slecht' jaar heb ik de drie grootste toernooien gewonnen, en ik denk dat er meer komt. Ik begin weer grote schade aan te richten. Iedereen weet wat ze moeten doen om mij te verslaan, en dat gaat niet makkelijk voor ze worden. Als ze (zijn naaste rivalen) deze toernooien willen winnen, moeten ze hun spel verbeteren, want als ze zo blijven spelen, ga ik ze allemaal winnen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties