VIDEO: Dit waren de vijf hoogtepunten tijdens de European Darts Open

Afgelopen weekend stond de European Darts Open op het programma in Leverkusen. Na een enerverend toernooi werd het Euro Tour-evenement gewonnen door Gerwyn Price.

De PDC heeft een video-overzicht gemaakt met de vijf hoogtepunten van het toernooi. Allereerst koos de bond voor de kraker tussen Price en Michael Smith. Dat duel werd met 6-2 gewonnen door de Welshman, die tevens een gemiddelde noteerde van 110.

Het tweede hoogtepunt was de geweldige 161 finish van Ian White, waarmee 'The Diamond' een beslissende leg afdwong tegen Gabriel Clemens. White won de partij daarna met 6-5.

Één van de verhalen van het toernooi was de opmars van Ricardo Pietreczko. De Duitser haalde voor het eerst de finaledag van een Euro Tour-toernooi na zeges op Geert Nentjes en Peter Wright en versloeg vervolgens ook Stephen Bunting. Bij de laatste acht bleek Rob Cross echter nipt te sterk.

Ook de finale tussen Price en Dirk van Duijvenbode. Laatstgenoemde kwam 7-6 voor en kreeg in de veertiende leg twee matchdarts om zijn eerste Euro Tour-toernooi te pakken. De Nederlander wist echter niet te finishen en zag Price er met de eindzege vandoor gegaan.

De compilatievideo wordt afgesloten met de heerlijke 132 finish van Michael van Gerwen in zijn kwartfinale tegen Price. Via twee bullseyes en dubbel 16 werd deze 'champagne shot' gegooid.

Lees meer over:
PDC European Darts Open

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties