VIDEO: Edgar TV bespreekt vijf dingen om te onthouden van de Development Tour

Afgelopen weekend werden de laatste toernooien van de PDC Development Tour 2023 afgewerkt. Gian van Veen kroonde zich tot eindwinnaar.

Matthew Edgar bespreekt op zijn youtube-kanaal 'Edgar TV' de vijf dingen om te onthouden van deze editie van de Development Tour. Zo stipt Edgar aan dat er goed geld te verdienen valt voor de jonge spelers. "Als je kijkt naar de eindstand zie je dat Gian van Veen dit jaar alleen al op de Development Tour 20950 pond verdiende, niet slecht voor een 21-jarige", zegt Edgar.

Edgar juicht ook toe dat er steeds meer spelers uit verschillende landen het goed doen op de Development Tour. "In de top tien van gemiddelden vinden we zeven verschillende nationaliteiten terug. Enkele jaren geleden waren dit nog vrijwel alleen Engelse spelers."

Het hoge niveau was Edgar ook opgevallen. "Om resultaten te boeken op de Development Tour moet je meestal in minimum zes beurten uitwerpen. De beste spelers op deze Tour kunnen ook goede resultaten neerzetten op de PDC Pro Tour."

De hele video kan u hieronder bekijken!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties