VIDEO: Hoogtepunten finalesessie van Baltic Sea Darts Open met negendarter en verrassende winnaar

Zondagavond vond de ontknoping van de Baltic Sea Darts Open plaats met achtereenvolgens de kwartfinales, halve finales en de finale. De PDC heeft de hoogtepunten van deze wedstrijden verwerkt in een video met een samenvatting van de gespeelde wedstrijden.

Luke Humphries ontpopte zich tijdens de finalesessie tot een plaaggeest voor de Nederlanders. De regerend wereldkampioen won in de kwartfinale van Michael van Gerwen, waarna hij ook Danny Noppert de baas was in de halve eindstrijd.

Rob Cross overleefde in zijn kwartfinale tegen Ritchie Edhouse één matchdart, alvorens hij met 7-4 van Madars Razma om een plek in de finale te bemachtigen. Razma had eerder in het toernooi gestunt tegen Dave Chisnall, Joe Cullen en Ryan Searle, maar kon zichzelf dus niet belonen met een finaleplaats.

De finale werd een hoogstaande partij tussen twee Engelsen. Humphries wierp een gemiddelde van 104.38, tegenover 105.56 voor Cross. Laatstgenoemde zag Humphries zelfs een negendarter gooien en een 5-3 voorsprong nemen in de finale. Dankzij een fabelachtige comeback ging Cross er echter toch nog vandoor met de titel.

Bekijk de hoogtepunten van de finalesessie in de onderstaande video.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties