VIDEO: Nieuwlaat analyseert waar het mis ging voor Noppert

Danny Noppert is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de kwartfinales van de World Matchplay. 'The Freeze' ging in de tweede ronde nipt met 11-9 onderuit tegen Nathan Aspinall.

Noppert speelde niet zijn beste partij, maar kon het toch nog bijzonder spannend maken. Pas helemaal in het slot wist Aspinall alsnog de partij naar zich toe te trekken.

Bij Viaplay maakte Jacques Nieuwlaat een analyse waar het mis ging voor Noppert. ''Met name scorend (ging het mis). Dat was echt wel een dingetje. De eerste negen pijlen van beide spelers waren niet fantastisch. In de legs die Noppert begon, scoorde Aspinall beter dan dat Noppert scoorde in de legs die werden begonnen door Aspinall. Die gaf dus minder druk in de legs van Aspinall.''

''Wat hij ook niet voor elkaar kreeg waren de buitenkansjes. De kansjes waarbij je één pijl op de dubbel kreeg. Daar scoorde Noppert één uit vijf'', zo berekende Nieuwlaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties