VIDEO: Wayne Mardle schaamt zich kapot voor legendarisch interview met Wilfred Genee

Wayne Mardle heeft in een uitgebreid interview met Dan Dawson teruggeblikt op enkele bijzondere momenten uit zijn dartscarrière. Ook zijn legendarische interview met Wilfred Genee passeerde de revue.

Het gesprek met de Nederlandse presentator vond plaats tijdens de Masters of Darts 2005 in Hengelo. Mardle kon zijn 5-1 nederlaag tegen Co Stompé zichtbaar moeilijk verkroppen.

Vloekend stond hij Genee te woord, niet wetende dat het gesprek live werd uitgezonden. Het zorgde voor bijzondere beelden, waar Mardle jaren later met schaamte naar terugkijkt.

"Dat was echt verschrikkelijk", reageert Mardle, terwijl hij zijn handen op zijn hoofd plaatst. "Stop Wayne! Dit is gênant!", roept de darts-analist vervolgens naar het scherm waarop de beelden te zien zijn.

''Ik kijk er niet graag naar. Ik schaam me een beetje voor mijn gedrag, maar ik liet daar wel zien hoe ik mij op dat moment voelde'', voegde Mardle daar aan toe.

Lees meer over:
PDC Wayne Mardle

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties