Vier Nederlanders via Development Tour geplaatst voor UK Open 2021

Ook in 2021 gaan er weer flink wat Nederlanders aan de UK Open meedoen. Naast de PDC Tour Card-houders worden ook de beste spelers van de Challenge Tour en Development Tour in 2020 uitgenodigd.

Via de Development Tour hebben in ieder geval alvast vier Nederlanders zich geplaatst voor de UK Open 2021. Damian Mol, Kevin Doets, Wessel Nijman en Niels Zonneveld behoorden tot de top acht spelers die nog geen startbewijs hadden voor de FA Cup of Darts. De kwalificatie van Nijman is nog wel onder voorbehoud. De Noord-Hollander is voorlopig geschorst vanwege matchfixing. Berry van Peer won een Tour Card via de Development Tour en komt komend jaar ook weer in actie op de UK Open.

Er kan nog wat geschoven worden met de acht startplekken. Indien Ted Evetts en Martin Schindler hun PDC Tour Card na dit seizoen behouden, schuiven hun UK Open-plekken door. Hetzelfde geldt voor wanneer één van de acht spelers een Tour Card wint op de komende Q-School in januari.

UK Open Qualifiers

1. Damian Mol

2. Ted Evetts

3. Kevin Doets

4. Martin Schindler

5. Wessel Nijman

6. Niels Zonneveld

7. Dom Taylor

8. Joe Davis

-------

Keelan Kay

Brian Raman

Rhys Griffin

Sebastian Bialecki

Nico Kurz

Lee Lok Yin

Owen Roelofs

Geert Nentjes

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties