Vijf Nederlanders plaatsen zich voor vierde ronde op UK Open

Op de UK Open zijn alle wedstrijden van de derde ronde afgewerkt. Vijf Nederlanders wisten zich te plaatsen voor de vierde ronde. Daarbij komen nog de automatisch geplaatste spelers uit de top 32.

Klaasen, die momenteel geen Tour Card heeft, had in de derde ronde een beslissende leg nodig om met 6-5 te winnen van Scott Williams. Danny Jansen was met 6-1 te sterk voor Lewy Williams en Kevin Doets versloeg Radek Szaganski met 6-3.

Ook Martijn Kleermaker heeft zich geplaatst voor de vierde ronde. 'The Dutch Giant' was met 6-4 te sterk voor Steve Lennon. Jermaine Wattimena mag eveneens een ronde verder na een 6-4 zege tegen de Kroaat Boris Krcmar. Jeffrey de Zwaan was met 6-4 te sterk voor James Wilson.

Op het hoofdpodium viel er een verrassing te noteren met de uitschakeling van Josh Rock. 'Rocky', onlangs op het PDC gala nog verkozen tot beste nieuwkomer in 2022, ging in de derde ronde verrassend met 6-2 onderuit tegen Luke Woodhouse .

Exit Veenstra

Voor Richard Veenstra zit de UK Open erop. De Nederlandse debutant ging in de derde ronde met 6-2 onderuit tegen Rowby-John Rodriguez. Ook Damian Mol mag huiswaarts keren na een 6-3 nederlaag tegen Keane Barry. Niels Zonneveld ging met 6-3 onderuit tegen Darius Labanauskas en Jurjen van der Velde verloor met 6-1 van Richie Burnett. Owen Roelofs ging met 6-3 onderuit tegen Ted Evetts.

Gian van Veen ten slotte speelde een bijzonder sterk partij tegen Jim Williams, waarin beide heren boven de honderd gemiddeld gooiden. Toch was het uiteindelijk de Welshman die met 6-3 wist te winnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties