Vrouw Van Barneveld lichtgewond geraakt bij overval; Barney reageert 'woest'

Raymond van Barneveld heeft woedend gereageerd op het nieuws dat zijn huis in Den Haag is overvallen. Zijn vrouw Silvia raakte bij de overval lichtgewond.

Een woordvoerder van de politie meldt dat de 52-jarige vrouw van 'Barney' wakker schrok van geluid. Er bleken drie mannen voor haar deur te staan. Na een worsteling vluchtte Silvia van Barneveld het huis uit. Ondanks enkele blauwe plekken, hoefde zij niet naar het ziekenhuis.

Raymond van Barneveld liet aan RTL Nieuws weten 'woest te zijn' op de daders. ''Ik ben woest dat er mensen zijn die mijn vrouw dit hebben aangedaan."

De vijfvoudig wereldkampioen was zelf niet thuis, doordat hij een demonstratietoernooi moest spelen in Engeland. Hij werd zaterdagochtend vroeg gebeld door de politie.

''Ze zeiden dat ze een vervelende mededeling hadden: je woning is overvallen. Ik ben natuurlijk heel erg geschrokken. Vooral mentaal is de klap heel groot", vertelde Van Barneveld. "Ze (Silvia, red.) heeft voor haar leven gevreesd."

Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties