Wade heeft Premier League nog niet uit zijn hoofd gezet: "Hard gewerkt om klaar te zijn voor de Masters om daar kandidatuur kracht bij te zetten"

Voor James Wade werd het afgelopen PDC-WK geen succes. 'The Machine' verloor meteen in zijn openingswedstrijd met 3-2 tegen Jim Williams.

Wade had wel naar de finale gekeken en was tevreden dat Michael Smith de wereldtitel veroverde. "Ik kreeg een goede band met 'Bullyboy' toen we vorig jaar voor Engelend ploeggenoten waren op het WK. Het was voor mij duidelijk dat het niet lang meer zou duren voordat hij eindelijk zijn grote zeggen te pakken had. Hopelijk zal ik hem in de toekomst weer ontmoeten in het rood en wit van Engeland", aldus Wade tegenover Daily Star.

"Over mijn carrière gesproken", vervolgt Wade. "Ik kan geen beloftes doen over resultaten, maar ik garandeer je dat het lang geleden is dat ik zo hard heb gewerkt. Ik heb regelmatig geoefend en ga naar wedstrijden in de wetenschap dat ik alles heb gedaan om mezelf de beste kans te geven mijn topniveau te halen."

Masters

De Masters, het eerstvolgende toptoernooi, vindt plaats eind januari. "Er is altijd druk op dat toernooi omdat het de laatste kans is om een plek in de Premier League te bemachtigen. Maar dat moet ik uit mijn hoofd zetten en gewoon vrij proberen te spelen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties