Wade maatje te groot voor Van Peer, Cullen staat maar één leg af tegen Petersen

Berry van Peer heeft niet voor een stunt kunnen zorgen tegen James Wade op de European Darts Open. Na zijn 6-4 overwinning op Jermaine Wattimena in de eerste ronde, verloor Bionic bij de laatste 32 met 6-1 van The Machine.

De Engelsman steekt al weken in een goede vorm en bewees dat in Leverkusen opnieuw. Met onder meer twee 13-darters en een 11-darter snelde Wade naar een 4-0 voorsprong. In de vijfde leg kwam Van Peer eindelijk op het scorebord met een 11-darter. Verder kwam de Sprundelaar echter niet, want Wade gooide vervolgens een 76 finish en een 56 check-out om de wedstrijd te beslissen.

Joe Cullen rekende af met zijn goede vriend Devon Petersen. Laatstgenoemde kwam scorend niet sterk voor de dag en zag Cullen eenvoudig uitlopen naar een 4-0 voorsprong. In de vijfde leg kreeg Petersen wel kansen, maar miste twee pijlen op dubbel 18, waarna Cullen via dubbel 8 5-0 maakte. Een leg werd Petersen daarna nog wel gegund, alvorens Cullen de partij besloot met een 17-darter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties