Wade over World Series of Darts Finals: 'Wil prijzenkast aanvullen in Amsterdam'

De komende weken en maanden staan er nog verschillende grote tv-toernooien op de kalender. James Wade kijkt er alvast naar uit.

Wade heeft de voorbije weken heel wat uren aan het oefenbord doorgebracht. "Oefening baart kunst, en hoewel ik geen perfecte darts verwacht (misschien niet in elke leg!), hoop ik dat het werk dat ik thuis doe zijn vruchten afwerpt in de komende grote toernooien", zegt de 39-jarige Engelsman tegenover Daily Star.

Elektronisch bord

En er was nog leuk nieuws voor Wade. "Ik was deze week net een kind met Kerstmis omdat ik een van de nieuwe elektronische borden van mijn sponsor Unicorn in ontvangst heb genomen. Het is briljant. De meeste darters zijn sowieso vrij goede tellers (met uitzondering van een paar - ik noem geen namen, maar ik weet zeker dat Wayne Mardle ze zal noemen als je TV kijkt)", lacht The Machine.

"Maar met dit bord kun je echt in de 'flow' van het gooien komen zonder al te veel aan de score te denken, zoals bij een wedstrijd. Het is ook geweldig als je met iemand anders oefent, omdat je dan het speeltempo hoog kunt houden."

World Series of Darts Finals

Dit weekend worden de World Series of Darts Finals afgewerkt in Amsterdam. "Ik heb er veel zin in en zie het als een geweldige kans om mijn tv-majortitels aan te vullen."

Lees meer over:
PDC James Wade

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties