Wade wint na twee jaar wachten nog eens een rankingtoernooi: 'Ben veel te lui geweest'

James Wade heeft het 30e (en meteen ook laatste) Players Championship van het jaar gewonnen. The Machine was in de finale met 8-6 te sterk voor Steve Beaton.

Voor Wade was het twee jaar geleden dat hij nog eens een Players Championship won. "Ik heb de liefde voor het darten teruggevonden. Bovendien vind ik het leuk als de mensen je afschrijven, dat motiveert me extra hard om het tegendeel te bewijzen. Al heb ik in deze finale wel wat geluk gehad, eigenlijk had Steve het moeten afmaken bij een 5-2 voorsprong", zegt Wade.

Lui geweest

De 39-jarige Engelsman moet zondag nog het kwalificatietoernooi voor de Grand Slam of Darts afwerken, een toernooi waarbij hij al driemaal verliezend finalist was. "Eigenlijk is het een schande dat ik me nog moet plaatsen, dat kan ik alleen maar mezelf aanrekenen. Ik ben de voorbije jaren gewoon veel te lui geweest en heb me te weinig bekommerd om mijn sport."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties