Wattimena na beslissende leg langs Clayton in Ziggo Dome, Kuivenhoven veel te sterk voor Sherrock

Jermaine Wattimena heeft zich verrassend ten koste van Jonny Clayton geplaatst voor de kwartfinales op de Dutch Darts Masters in de Ziggo Dome in Amsterdam. 'The Machine Gun' versloeg de Welshman met 6-5.

Clayton brak zijn Nederlandse tegenstander in de tweede leg, maar leverde zijn break direct in. Toch behield 'The Ferret' het voordeel omdat hij de oneven legs mocht beginnen.

De daaropvolgende legs gingen met de darts mee, waardoor er een beslissende elfde leg nodig was om een winnaar te bepalen. Wattimena profiteerde optimaal van een slechte eigen leg van Clayton en pakte via dubbel 6 zijn kans om de voormalig Premier League-kampioen te verslaan.

Maik Kuivenhoven had geen kind aan Fallon Sherrock, die opnieuw niet wist te imponeren op de World Series. Kuivenhoven zegevierde met 6-1 tegen de 'Queen of the Palace' voor een plek in de volgende ronde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties