Webster denkt het einde verhaal is voor Wright: 'Hij heeft pech dat Clayton nog tegen Van den Bergh moet'

Tijdens de veertiende speelronde van de Premier League Darts pakte Michael van Gerwen de koppositie terug, terwijl Peter Wright nog altijd een klein kansje heeft op de play-offs.

Analisten Mark Webster en Wayne Mardle blikten na afloop van de speelronde op Sky Sports terug op de gespeelde wedstrijden. Zo hadden het allereerst over de vijfde positie van Dimitri van den Bergh, die nagenoeg de gehele competitie in de top vier heeft gestaan.

''Het heeft hem niet echt meegezeten. Hij gooide gemiddeldes van 107, 104 en 106 in de wedstrijden die hij verloor van respectievelijk Peter Wright, Gary Anderson en Michael van Gerwen. Alles draait om de timing. De dubbels die hij miste (tegen Wright, red.) waren allemaal op de bullseye, dat is pech. Peter (Wright, red.) speelde ongelofelijk. Hij liet Dimitri in de gehele wedstrijd maar acht pijlen op de dubbels gooien. Als hij deze vorm eerder had gevonden, dan was het wel goed gekomen met hem'', aldus Mardle.

Door de overwinning van Wright is hij nog niet kansloos voor een plek bij de laatste vier. ''Maar ik denk dat hij uiteindelijk wel tekort komt, vooral omdat Jonny Clayton nog tegen Dimitri speelt'', zo denkt Webster.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties