Welsh duo meldt zich af voor European Darts Matchplay dit weekend

Gerwyn Price en Jim Williams hebben zich afgemeld voor de European Darts Matchplay, zo heeft de PDC gemeld bij de bekendmaking van de loting voor het Euro Tour-toernooi in Trier.

Een reden voor de afzeggingen van de twee darters uit Wales werd niet gegeven. Wel werd duidelijk dat hun plekken worden ingenomen door Callan Rydz en Andrew Gilding.

Voor Williams is het al de tweede keer dit jaar dat hij zich plaatst voor een Euro Tour-toernooi, maar vervolgens niet komt opdagen. De Welshman speelde overigens nog wel drie andere Euro Tour-toernooien.

Price speelde dit jaar nog maar vijf Euro Tour-toernooien. Hij deed mee aan de eerste vier Euro Tour-toernooien van 2023, waarvan hij er zelfs twee wist te winnen. De kwalificatierace voor de Euro Tour-toernooien 5 tot en met 8 was echter al eerder afgelopen, en 'The Iceman' was niet automatisch geplaatst voor de vier daaropvolgende toernooien. Price had geen trek in kwalificatietoernooien en besloot deze vier toernooien over te slaan. Price deed vervolgens wel mee aan Euro Tour 9, maar mist nu dus het tiende toernooi van dit seizoen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties