Wereldkampioen Michael Smith tekent bij Nieuw-Zeelandse dartsfabrikant Shot Darts

Het Nieuw-Zeelandse bedrijf Shot Darts is verheugd om de komst van nummer één van de wereld en regerend PDC wereldkampioen Michael 'Bully Boy' Smith aan te kondigen. Shot Darts is erg blij met de handtekening van de huidige wereldkampioen darts, Michael Smith. Met deze overeenkomst wordt later in juli exclusieve darts merchandise van 'Bullyboy' gelanceerd.

De overgang van Smith komt niet geheel onverwacht. Eerder deze week werd bekendgemaakt dat Unicorn Darts en Smith na een samenwerking van tien jaar uit elkaar zouden gaan. Tegelijkertijd had Shot Darts bekendgemaakt dat het op 1 juli een nieuwe speler zou presenteren.

Smith haalde wereldwijd de krantenkoppen toen hij de wereldtitel veroverde, met als hoogtepunt zijn negendarter in de finale van het wereldkampioenschap. Beelden van deze negendarter haalden meer dan 25 miljoen views op Twitter.

In zijn periode bij Unicorn schreef Smith zestien rankingtitels op zijn naam, waaronder dus het WK Darts. Verder behaalde de Engelsman twee World Series-titels, met onder meer een historische triomf tijdens de US Darts Masters in de Madison Square Garden in 2022.

Shot Darts Managing Director Peter McCormick is erg blij met Smith als het nieuwste lid van de Shot Pro familie en ziet grootse dingen voor de samenwerking. "Net als Shot, houdt Smith altijd zijn familie in het oog. We hebben Michael niet alleen gekozen vanwege zijn prestaties, maar omdat we dezelfde waarden delen; dat familie alles is, dat doorzettingsvermogen altijd loont en dat ervaring de basis is voor succes.

Ook Smith zelf kwam met een reactie op het contractnieuws. "Ik ben erg blij dat ik bij Shot Darts heb getekend. Vanaf onze eerste ontmoeting voelde alles als een perfecte klik. Het betekent altijd veel als je weet dat je een geweldig team achter je hebt staan en ik kijk er echt naar uit om vanaf nu met iedereen samen te werken. Ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit van al het materiaal dat ze produceren en ik kan niet wachten om te zien wat er in de toekomst wordt uitgebracht. Het doel is nu om te proberen meer PDC-majors te winnen en een zeer succesvolle samenwerking op te bouwen".

Lees meer over:
PDC Michael Smith

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties