Whitlock imponeert op Dutch Darts Championship: 'Mijn nieuwe pijlen gaan me nog veel succes brengen'

Simon Whitlock heeft zich op imponerende wijze geplaatst voor de tweede ronde van het Dutch Darts Championship. The Wizard liet een gemiddelde van bijna honderd noteren in zijn 6-3 zege tegen Jamie Hughes.

"Ik had nog nooit eerder van Jamie gewonnen, dit is dus een heel belangrijke zege", opent Whitlock tegenover Darts Actueel. "De voorbije weken en maanden heb ik bijzonder hard getraind om klaar te zijn voor de grote toernooien die eraan komen."

Nieuwe pijlen

Dat doet Whitlock sinds kort met nieuwe pijlen. "Deze pijlen voelen echt geweldig aan, ik ben er zeker van dat ze me nog veel succes gaan brengen in de rest van het jaar."

In de tweede ronde treft Whitlock de Engelsman Joe Cullen. "Hij verkeert de laatste tijd in goede vorm, maar in het verleden heb ik hem al meermaals verslagen. Ik kijk dus met veel vertrouwen die wedstrijd tegemoet, als hij me wil verslaan zal hij bijzonder goed moeten spelen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties