Whitlock wacht op Anderson of Van Gerwen: 'Het moet beter, dan kan ik ze allebei verslaan'

Simon Whitlock haalde voor de vierde keer de kwartfinales op de Grand Slam of Darts door bij de laatste zestien af te rekenen met Adam Hunt (10-6).

Scorend kon Hunt totaal niet mee met Whitlock, die echter veel pijlen op de dubbels miste. De Australiër liet liefst 26 pijlen op de dubbels onbenut. Doordat Hunt een paar kansjes pakte, vanaf onder meer 112, 89 en 70, kon de Engelsman nog enigszins bijblijven. Uiteindelijk moest Hunt zijn Australische tegenstander toch loslaten en werd het toch nog een ruime zege voor de voormalig major-winnaar.

''Het was een moeilijke wedstrijd, maar ik maakte het vooral lastig voor mezelf. Ik heb niet de vorm van de afgelopen weken laten zien. Bovendien was ik zeer nerveus, maar ik ben er doorheen gekomen'', zei Whitlock na afloop.

Bij de laatste acht kan The Wizard sowieso aan de bak. Hij treft immers de winnaar uit de partij tussen Michael van Gerwen en Gary Anderson. ''Als ik de vorm van de afgelopen weken laat zien, dan kan ik van allebei winnen. Het moet beter dan tegen Hunt.''

Plaats reactie

666

0 reacties